Allservice Hudiksvall Forsa Iggesund Ilsbo Näsviken

Allservice Hudiksvall, Forsa, Iggesund, Ilsbo, Näsviken

 

Befinner du dig i Hudiksvall, Forsa, Iggesund, Ilsbo, Näsviken eller övriga Gävleborg och behöver hjälp med allservice? Då är du varmt välkommen till oss. Vi kan bistå med hjälp inom det mesta.

Allservice

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med städning, trädgårdsarbete, barnpassning och läxhjälp samt seniorservice med mera. Utöver det erbjuder vi också övriga tjänster som inkluderar allt från promenadsällskap och hjälp med inköp till hantverkshjälp och flytt av möbler. Kort sagt kan ni vända er till oss för att få hjälp med allservice. Under allservice går de tjänster som inte inkluderas i våra begränsade branscher, så som städning och trädgårdsarbete. Allt arbete anpassas efter det just du behöver hjälp med.

Här finns vi

Vår utgångspunkt ligger strax norr om Hudiksvall men vi arbetar i stora delar av Gävleborg. Vi är aktiva i orter så som Ilsbo, Iggesund, Forsa och Näsviken med flera.

Trygghet

För oss är det viktigt att du som kund känner trygghet, du ska kunna känna dig trygg med att få rätt typ av hjälp. Behöver du hjälp av en snickare är det bara att lyfta på luren och slå oss en signal. Vi har personal som är både försäkrad och utbildad. Dessutom har vi utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster.

Våra värderingar

Våra värderingar är delaktighet, glädje och engagemang. Det är vad vi strävar efter i allt typ av arbete vi erbjuder. Tack vare våra värderingar får vi motivation och riktning i vår vardag på arbetet. Givetvis arbetar vi målinriktat och ihärdigt för att våra värderingar ska spegla vårt arbete.