naomi-hebert-MP0bgaS_d1c-unsplash

Fönsterputs Hudiksvall, Forsa, Ilsbo, Iggesund, Näsviken

 

Tycker du att det är krångligt och besvärligt att putsa dina fönster? Kanske är det lite svårt att nå ibland? Välkommen till oss för att få hjälp med fönsterputs. Vi åtar oss projekt inom området oavsett skala, vi finns här för att hjälpa till vare sig det handlar om ett eller flera fönster. Du som befinner dig i Hudiksvall, Forsa, Ilsbo, Iggesund, Näsviken eller övriga Gävleborg är välkommen att kontakta oss för denna typ av hjälp.

Fönsterputs

 Anlitar du oss för fönsterputs kommer du få skinande rena fönster, vi arbetar effektivt och noggrant för att uppnå fina resultat. För oss är det viktigt att leverera kvalitativa resultat. Därför ser vi till att personalen är kunnig inom området.

Vad ingår?

 Vi putsar fönster invändigt och utvändigt, i både villa, lägenhet och lokaler. Helt enligt dina önskemål.

Att tänka på

Inför en fönsterputs bör du plocka bort blommor och föremål från alla fönsterkarmar. Tala om ifall det finns befintliga skador innan fönsterputsningen påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är dåliga.

Speciella önskemål?

Är det något speciellt du vill skall ingå i din fönsterputs, exempelvis putsning av glasdörrar eller liknande? Det går självklart att ordna!


Här är vi aktiva

Med vårt arbete är vi aktiva i stora delar av Gävleborg, i bland annat Hudiksvall, Ilsbo, Iggesund, Forsa och Näsviken med flera.

Material

Vi har en miljövänlig städserie till hemmet och vår personal har alltid material med sig ut. Under hembesök går vi igenom vilka städmaterial som ska användas hemma hos er.

TRYGGHET

Vid fönsterputs som abonnemang är det samma personal som kommer hem till er så långt det är möjligt. Vi informerar alltid om det kommer någon ny.