Om oss

Våra värderingar

Allt vårt arbete, från mötet med våra kunder till utvecklingen av företaget, bygger på våra värderingar: Delaktighet, glädje och engagemang. Våra värderingar ger oss motivation och riktning i vår arbetsvardag.
Vi har också ett ledord: Ren känsla. Om våra värderingar handlar om vårt engagemang så handlar ledorden om resultatet av detta engagemang. Vi vet alla hur det ska kännas när vi har gjort vårt jobb och en ren känsla är vårt mål.
Vi är övertygade om att vårt sätt att arbeta kan ge oss ännu fler nöjda kunder och stolta medarbetare.

noah-buscher-x8ZStukS2PM-unsplash

Vilka är vi

Eftersom jag drivit företag inom Personlig assistans i många år är min erfarenhet att ha anställda som arbetar i någons hem något jag ville ta med mig i tjänstebranschen.

Vi vill skapa något som har en stor bredd av tjänster så vi kan hjälpa så många som möjligt, men framför allt ska vi lyssna på vad kunderna behöver hjälp med. Det är inte vi som ska bestämma utan kunden.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när vi är i deras hem, våra tjänster ska ha högsta kvalitet och det ska vara enkelt att få kontakt med oss.

För oss är det viktigt att hitta den rätta personalen som delar vårt synsätt, att man alltid vill göra ett bra jobb med högsta kvalitét samt som har erfarenheten och utbildningen av våra tjänster.

Vår erfarenhet av att redan driva ett företag inom personlig assistans gör att vi kan få dig att känna högsta trygghet med att ha någon i ditt hem.

Utbildning

För att kunna bidra till utvecklingen av en god arbetsmiljö får alla medarbetare löpande utbildning inom arbetsmiljöområdet.

Vi arbetar kontinuerligt och systematiskt, både i teori och praktik, för att förebygga ohälsa och olyckor. Eventuella olyckor eller incidenter tas på största allvar och hanteras enligt åtgärdsplanen som sedan följs upp för att undvika liknande händelser i framtiden.

Jobba med oss!

En sund och säker arbetsmiljö är grundläggande för allt arbete som bedrivs på Vilja

Läs mer om

Våra Tjänster

Vi erbjuder hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, allservice med mera. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp av en snickare, städföretag, övrigt serviceföretag eller städfirma. Här kan du läsa om alla våra tjänster och hur det går till från start till slut.

Säkerhet på Vilja

Alla medarbetare på Vilja har undertecknat ett tystnads- och sekretess avtal i samband med anställning vilket innebär att de inte får lämna ut någon information om våra kunder.

Våra Priser

Här kan du läsa om våra priser för varje tjänst.

Vår Miljöpolicy

Vilja ska bedriva en verksamhet som ger så lite miljöpåverkan som möjligt utifrån de tekniska och ekonomiska förutsättningar som finns.

Följ oss på Instagram!
Gilla oss på Facebook!