Säkerhetsarbete på Vilja

panel-5069778_1280

Tystnadsplikt och sekretess

Alla medarbetare på Abvilja har undertecknat ett tystnads- och sekretess avtal i samband med anställning vilket innebär att de inte får lämna ut någon information om våra kunder.

ID-kort och arbetskläder

Alla våra städare har ett ID-kort för att de ska kunna legitimera sig för dig som kund. De bär även arbetskläder med vår logotyp.

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och därför har alla medarbetare fått lämna ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister innan anställning påbörjas.

name-1714231_1280
aleks-dorohovich-nJdwUHmaY8A-unsplash

Kompetens

När våra medarbetare börjar i företaget får de en internutbildning för att säkerställa att tjänsterna utförs i enlighet med våra riktlinjer.

Utbildningen består av både teori och praktik. Vi har regelbundna uppföljningar av utbildningen för att hålla kompetensen aktuell och fylla på med nya rön och metoder. 

Brandskydd

Alla medarbetare får regelbunden information om vad som gäller vid brand. Våra medarbetare befinner sig i olika miljöer hela tiden och då är det viktigt att man kan rutinerna.

2-bro-s-media-LfUXV5gMDfs-unsplash

Läs mer om

Vår miljöpolicy

Vilja ska bedriva en verksamhet som ger så lite miljöpåverkan som möjligt utifrån de tekniska och ekonomiska förutsättningar som finns.

vår Kvalitetspolicy

För att bjuda in en städfirma i sitt hem eller till sin verksamhet krävs att man känner förtroende.

vår Arbetsmiljö policy

En sund och säker arbetsmiljö är grundläggande för allt arbete som bedrivs på Vilja.

våra tjänster

Hemservice, städning, trädgårdshjälp, barnpassning och mer!

Följ oss på Instagram!
Gilla oss på Facebook!