Snickare Hudiksvall Forsa Iggesund Ilsbo Näsviken

Snickare Hudiksvall, Forsa, Iggesund, Ilsbo, Näsviken

 

Befinner du dig i Hudiksvall, Forsa, Iggesund, Ilsbo, Näsviken eller övriga Gävleborg och behöver hjälp av en snickare? Då är du varmt välkommen till oss. Vi kan bistå med hantverkarhjälp i forma av hjälp vid enklare snickerier och målning.

Snickare

Till oss kan du vända dig för att få hjälp av en snickare, vi arbetar huvudsakligen med enklare snickerier. Det kan handla om att du behöver hjälp att laga något eller snickra från grunden. Arbetet anpassas efter det just du behöver hjälp med.

Här finns vi

Vår utgångspunkt ligger strax norr om Hudiksvall men vi arbetar i stora delar av Gävleborg. Vi är aktiva i orter så som Ilsbo, Iggesund, Forsa och Näsviken med flera.

Trygghet

För oss är det viktigt att du som kund känner trygghet, du ska kunna känna dig trygg med att få rätt typ av hjälp. Behöver du hjälp av en snickare är det bara att lyfta på luren och slå oss en signal. Vi har personal som är både försäkrad och utbildad. Dessutom har vi utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster.

Våra värderingar

Våra värderingar är delaktighet, glädje och engagemang. Det är vad vi strävar efter i allt typ av arbete vi erbjuder. Tack vare våra värderingar får vi motivation och riktning i vår vardag på arbetet. Givetvis arbetar vi målinriktat och ihärdigt för att våra värderingar ska spegla vårt arbete.