Städfirma Hudiksvall Forsa Iggesund Ilsbo Näsviken

Städfirma Hudiksvall, Forsa, Iggesund, Ilsbo, Näsviken

 

Befinner du dig i Hudiksvall, Forsa, Iggesund, Ilsbo, Näsviken eller övriga Gävleborg och behöver hjälp av en städfirma? Då är du varmt välkommen till oss. Vi kan bistå med omfattande hjälp inom diverse städningar, allt från hemstädning till flyttstädning.

Städfirma

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med städning, vi erbjuder hemstädning, storstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Vår städfirma arbetar ständigt för att leverera ett bra resultat och leva upp till våra kunders förväntningar. 

Här finns vi

Vår utgångspunkt ligger strax norr om Hudiksvall men vi arbetar i stora delar av Gävleborg. Vi är aktiva i orter så som Ilsbo, Iggesund, Forsa och Näsviken med flera.

Specifika önskemål?

Är det något speciellt du vill skall ingå i din städning, exempelvis rengöring av kylskåp eller städning av ditt garage? Givetvis tar vi till oss dina specifika önskemål och anpassar städningen efter dessa.

Material

Vi har en miljövänlig städserie till hemmet och vår personal har alltid material med sig ut. Under hembesöket går vi igenom vilka städmaterial som ska användas hemma hos er.

Trygghet

För oss är det viktigt att du som kund känner trygghet, du ska kunna känna dig trygg med att få rätt typ av hjälp. Behöver du hjälp av en snickare är det bara att lyfta på luren och slå oss en signal. Vi har personal som är både försäkrad och utbildad. Dessutom har vi utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster.

Våra värderingar

Våra värderingar är delaktighet, glädje och engagemang. Det är vad vi strävar efter i allt typ av arbete vi erbjuder. Tack vare våra värderingar får vi motivation och riktning i vår vardag på arbetet. Givetvis arbetar vi målinriktat och ihärdigt för att våra värderingar ska spegla vårt arbete.